" />
Overige /

Verbanden - Bandages

Sportcare bandages bieden uitstekende ondersteuning en draagcomfort voor een actieve levensstijl. Een uitgebreid assortiment omvat alle toepassingsgebieden en helpt bij sportblessures, artritische gewrichten en klachten veroorzaakt door RSI.

*Goede grip en comfort.
*Absorberend weefsel transporteert zweet weg van de huid
*Het verlicht vermoeide en pijnlijke spieren en gewrichten zonder ongemak

Hoe het werkt: de hoogwaardige Sportcare-bandages ondersteunen de zwakke en pijnlijke spier en houden hem vast, zoals door een onzichtbare hand. Aan de ene kant houdt het product stevig vast, maar aan de andere kant geeft het bewegingsvrijheid, zonder slippen of draaien van het verband.

Let op: dit product bevat natuurlijke latexrubber, die allergische reacties kan veroorzaken. Naarmate de pijn erger of meer wordt, stop met het gebruik en zoek een dokter op.

 


Weergave:
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Groothandel

Wij doen ook aan groothandels of B2B verkopen. Om onze groothandelsprijzen te zien moet u een profiel hebben op onze website. Stuur ons een e-mail naar info@alavijo.be met je aanvraag.
Dan maken wij uw profiel aan en sturen u een login door per e-mail.

Over ons

Alavijo is Litouws voor Aloë vera en dat was onze eerste aanraking met de kracht van de natuur. Van hieruit hebben we een zoektocht gedaan naar verschillende natuurproducten en deze website is daar het resultaat van. Kwaliteit en variëteit zijn 2 zeer belangrijke doelstellingen voor ons. Zo kan je op onze website etherische olie , geurolie, badkamerproducten, kaarsen, luchtbevochtigers, edelstenen, juwelen, ... terugvinden. Onze producten zijn zowel per stuk als in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zoek je favoriete product(en) en hun aanbieding.

Contact

Alavijo 

1820 Steenokkerzeel
België

BE0647 890 219

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies