" />

Ook wij maken gebruik van een spaarprogramma genaamd Olie druppels. Per aankoop schijf van € 5,00 (incl BTW) heeft u recht op 1 Olie druppel. Elke olie druppel heeft een waarde van € 0,05 en kan u bij een volgende bestelling in mindering gebracht worden van uw totale aankoopbedrag indien uw aankoop ten minste € 50,00 is.

Bij elk product is vermeld hoeveel Olie druppels u kan ontvangen bij het aankopen van dit product. Let wel u dient zich in te schrijven om uw oliedruppels op te sparen. Uw olie druppels zullen pas zichtbaar zijn op uw profiel van het moment uw bestelling de status verzonden heeft. 

Als u een review plaatst krijgt u van ons 20 Olie druppels. Aanbevelen maar!

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Groothandel

Wij doen ook aan groothandels of B2B verkopen. Om onze groothandelsprijzen te zien moet u een profiel hebben op onze website. Stuur ons een e-mail naar info@alavijo.be met je aanvraag.
Dan maken wij uw profiel aan en sturen u een login door per e-mail.

Over ons

Alavijo is Litouws voor Aloë vera en dat was onze eerste aanraking met de kracht van de natuur. Van hieruit hebben we een zoektocht gedaan naar verschillende natuurproducten en deze website is daar het resultaat van. Kwaliteit en variëteit zijn 2 zeer belangrijke doelstellingen voor ons. Zo kan je op onze website etherische olie , geurolie, badkamerproducten, kaarsen, luchtbevochtigers, edelstenen, juwelen, ... terugvinden. Onze producten zijn zowel per stuk als in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zoek je favoriete product(en) en hun aanbieding.

Contact

Alavijo 

1820 Steenokkerzeel
België

BE0647 890 219

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies