" />

Retourneren

Een product retourneren?

Wij hechten alle belang aan uw tevredenheid.  Bent u toch niet 100% tevreden over uw aankoop, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing.

 

14 dagen bedenktijd!

U hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.  U hebt na annulatie nogmaals 14 dagen om uw product(en) te retourneren.  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkost gecrediteerd.  Enkel de kost voor retour van u thuis naar ons zijn voor uw rekening.  Deze kosten bedragen circa EUR 5,95 per pakket.  Raadpleeg voor de exacte bedragen best even de website van uw vervoerder.
Het is belangrijk dat het pakket aangetekend wordt verzonden opdat er steeds een bewijs van levering is.

Wenst u gebruik te maken van uw herroepingsrecht dan moet de bestelling compleet met alle toebehoren in originele en onbeschadigde staat aan ons geretourneerd worden.  Om hygiënische redenen kunnen wij flesjes met verbroken
verzegeling niet terugnemen.  Contacteer ons via info@alavijo.be  voor verdere inlichtingen ivm deze procedure.
Wij zullen vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour het orderbedrag terugstorten mits de bestelling reeds in goede orde retour ontvangen is.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Groothandel

Wij doen ook aan groothandels of B2B verkopen. Om onze groothandelsprijzen te zien moet u een profiel hebben op onze website. Stuur ons een e-mail naar info@alavijo.be met je aanvraag.
Dan maken wij uw profiel aan en sturen u een login door per e-mail.

Over ons

Alavijo is Litouws voor Aloë vera en dat was onze eerste aanraking met de kracht van de natuur. Van hieruit hebben we een zoektocht gedaan naar verschillende natuurproducten en deze website is daar het resultaat van. Kwaliteit en variëteit zijn 2 zeer belangrijke doelstellingen voor ons. Zo kan je op onze website etherische olie , geurolie, badkamerproducten, kaarsen, luchtbevochtigers, edelstenen, juwelen, ... terugvinden. Onze producten zijn zowel per stuk als in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zoek je favoriete product(en) en hun aanbieding.

Contact

Alavijo 

1820 Steenokkerzeel
België

BE0647 890 219

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies