" />
Geur / Wierook /

Zuivere Kruiden Wierook Touwen

Deze Nepalese Zuivere Kruiden Wierookkoorden zijn gemaakt van kruiden die in de hoge Himalaya gevonden worden. Ze worden overvloedig gebruikt in stoepa's, tempels en tekenkamers voor een aromatische ambiance. 

Wierookkoorden worden met de hand gemaakt in een proces waarbij de ingrediënten in een speciaal met de hand bereid rijstpapier worden gebundeld, vervolgens worden gerold en gedraaid tot een kleine touwachtige gevlochten vorm. Het touw moet worden gebrand in een marmeren of metalen schaaltje of op een asbed, een speciale wierookbrander. Dit type wierook produceert een aanzienlijke hoeveelheid rook en kan een kleine ruimte snel overweldigen, dus gebruik het spaarzaam.

Verkocht in bundels die 50 wierookkoorden bevatten van elk 11 cm lang. De brandtijd is ongeveer 15 minuten.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
€ 9,60 excl. btw
€ 11,62 incl. btw
€ 44,25 excl. btw
€ 53,54 incl. btw
€ 9,60 excl. btw
€ 11,62 incl. btw
€ 44,25 excl. btw
€ 53,54 incl. btw
€ 9,60 excl. btw
€ 11,62 incl. btw
€ 44,25 excl. btw
€ 53,54 incl. btw

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Groothandel

Wij doen ook aan groothandels of B2B verkopen. Om onze groothandelsprijzen te zien moet u een profiel hebben op onze website. Stuur ons een e-mail naar info@alavijo.be met je aanvraag.
Dan maken wij uw profiel aan en sturen u een login door per e-mail.

Over ons

Alavijo is Litouws voor Aloë vera en dat was onze eerste aanraking met de kracht van de natuur. Van hieruit hebben we een zoektocht gedaan naar verschillende natuurproducten en deze website is daar het resultaat van. Kwaliteit en variëteit zijn 2 zeer belangrijke doelstellingen voor ons. Zo kan je op onze website etherische olie , geurolie, badkamerproducten, kaarsen, luchtbevochtigers, edelstenen, juwelen, ... terugvinden. Onze producten zijn zowel per stuk als in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zoek je favoriete product(en) en hun aanbieding.

Contact

Alavijo 

1820 Steenokkerzeel
België

BE0647 890 219

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies