" />
Uw partner in Natuur- en Geur producten.
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Kaarsen /

Soja Massagekaarsen

Deze Sojaboon Massagekaarsen zijn zorgvuldig gemengd met uitsluitend zuivere etherische oliën en natuurlijke plantaardige wassen. Jojoba-olie geeft deze warme wasmassage een tactiel en luxueus gevoel.

De ingrediënten zijn extreem rijk en vochtinbrengend, dus een beetje zal een lange weg gaan. Ideaal om in die droge huidgebieden te wrijven om de huid weer aan te vullen en te voeden. Gemaakt met de fijnste natuurlijke mix van wassen en alleen pure etherische oliën.

Dus doe het licht uit en zet de stemming erin met wat ontspannende muziek. Zorg ervoor dat de kamer warm is en dat je zachte handdoeken en warme handen hebt. We hopen dat u en uw klanten genieten van deze unieke en sensuele massagekaarsen.

Elke Sojaboon Massagekaars wordt geleverd in een prachtige bruine displaydoos met informatie en gebruiksaanwijzing binnenin. Perfect als een romantisch geschenk van de ene minnaar aan de andere.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Over ons

Alavijo is een bedrijf dat zich specialiseerd in natuurlijke producten. Wij bieden u Aloë vera producten, Etherische olie, Geurolie, basisolie, luchtbevochtigers, aromaverdampers, ...

Beoordeling

Graag weten we wat u vindt van onze site en onze producten. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.