" />
Uw partner in Natuur- en Geur producten.
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Propolia
Bijenproducten zijn eerlijk

Sinds 1979 zet Propolia haar kennis van bijenproducten in voor uw welzijn. Ons Frans bedrijf is gespecialiseerd in de verwerkign van propolis en heeft van oudsher als doel de beste natuurproducten te bieden. 
In een tijd waarin veel merken propolis, honing en royal jelly vooral beschouwen als een verkoopargument, blijven wij voortdurend nieuwe manieren zoeken om het bijzondere potentieel van deze producten te benadrukken. Onze onderzoekers zoeken dan ook dagelijks samen met onze partners nieuwe toepassingen voor de vruchten van het werk van de honingbij, waarbij we de goede eigenschappen van plantaardige producten combineren met die van bijenproducten. 


Natuurlijk actieve producten

Het is onze missie om deze gedragslijn te blijven volgen. de bij en de natuur bieden ons eindeloze mogelijkhedene nwij zien het als onze taak om u daar zonder concessies optimaal van te laten profiteren. 
Voor ons zijn onze klanten meer dan alleen maar consumenten en daarom zijn wij verantwoordelijk voor de volledige kwaliteit van onze producten, zoals ook zou moeten voor elk product voor dagelijks gebruik. 
Vanuit deze gedachte verrijken we ons assortiment vooral met biologisch gecertificeerde producten, waarbij we recht blijven doen aan de rijkdom, de fijne textuur en de geuren van hun ingrediënten: wij maken eerlijke producten. 


Betrokkenheid

We zijn partner van de Franse imkerbond en van de UNAF (Nationale Unie van de Franse Bijenteelt) en zetten ons in voor de ondersteuning en de ontwikkeling van de bijenteelt in Frankrijk.
Wij zijn van oorsprong zelf bijenhouders en blijven geboeid door het werk van de bijen. We zijn sterk overtuigd van de buitengewone eigenschappen van bijenproducten en integreren die altijd in onze formules.

Duurzaam

Ons bedrijf is zich bewust van de raliteit waarmee wij allemaal te maken hebben en voert daarom een beleid van duurzame ontwikkeling. We kopen zoveel mogelijk grondstoffen in bij Franse leveranciers en beperken zo het transport en de ecologische voetafdruk van onze producten. Tegelijkertijd stimuleren we de lokale economie en arbeidsmarkt. 

Natuur

We zijn fervente voorstanders van natuurlijke producten. Daarom bevatten onze producten geen schadelijke bestanddelen zoals parabenen, fenoxyethanol, syntetische kleurstoffen, enz. Al onze biologische producten zijn gecertificeerd door een erkende organisatie en dragen de labels Agriculture Biologique, Cosmébo of Ecocert.
Zij zijn het bewijs dat propolia zijn activiteiten wil ontwikkelen ter bevordering van en gezonde, duurzame landbouw. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
12,81 excl. btw
15,50 incl. btw
12,17 excl. btw
12,90 incl. btw
8,68 excl. btw
9,20 incl. btw
2,48 excl. btw
2,63 incl. btw
2,48 excl. btw
2,63 incl. btw
11,50 excl. btw
12,19 incl. btw
10,66 excl. btw
12,90 incl. btw
11,74 excl. btw
14,21 incl. btw
5,66 excl. btw
6,00 incl. btw
6,51 excl. btw
6,90 incl. btw
6,51 excl. btw
6,90 incl. btw
5,66 excl. btw
6,00 incl. btw
5,66 excl. btw
6,00 incl. btw
13,26 excl. btw
14,06 incl. btw
14,34 excl. btw
15,20 incl. btw
14,20 excl. btw
15,05 incl. btw
8,02 excl. btw
8,50 incl. btw
8,49 excl. btw
9,00 incl. btw

Over ons

Alavijo is een bedrijf dat zich specialiseerd in natuurlijke producten. Wij bieden u Aloë vera producten, Etherische olie, Geurolie, basisolie, luchtbevochtigers, aromaverdampers, ...

Beoordeling

Graag weten we wat u vindt van onze site en onze producten. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.