" />
Huidverzorging /

Propolia

Propolia
Bijenproducten zijn eerlijk

Sinds 1979 zet Propolia haar kennis van bijenproducten in voor uw welzijn. Ons Frans bedrijf is gespecialiseerd in de verwerkign van propolis en heeft van oudsher als doel de beste natuurproducten te bieden. 
In een tijd waarin veel merken propolis, honing en royal jelly vooral beschouwen als een verkoopargument, blijven wij voortdurend nieuwe manieren zoeken om het bijzondere potentieel van deze producten te benadrukken. Onze onderzoekers zoeken dan ook dagelijks samen met onze partners nieuwe toepassingen voor de vruchten van het werk van de honingbij, waarbij we de goede eigenschappen van plantaardige producten combineren met die van bijenproducten. 


Natuurlijk actieve producten

Het is onze missie om deze gedragslijn te blijven volgen. de bij en de natuur bieden ons eindeloze mogelijkhedene nwij zien het als onze taak om u daar zonder concessies optimaal van te laten profiteren. 
Voor ons zijn onze klanten meer dan alleen maar consumenten en daarom zijn wij verantwoordelijk voor de volledige kwaliteit van onze producten, zoals ook zou moeten voor elk product voor dagelijks gebruik. 
Vanuit deze gedachte verrijken we ons assortiment vooral met biologisch gecertificeerde producten, waarbij we recht blijven doen aan de rijkdom, de fijne textuur en de geuren van hun ingrediënten: wij maken eerlijke producten. 


Betrokkenheid

We zijn partner van de Franse imkerbond en van de UNAF (Nationale Unie van de Franse Bijenteelt) en zetten ons in voor de ondersteuning en de ontwikkeling van de bijenteelt in Frankrijk.
Wij zijn van oorsprong zelf bijenhouders en blijven geboeid door het werk van de bijen. We zijn sterk overtuigd van de buitengewone eigenschappen van bijenproducten en integreren die altijd in onze formules.

Duurzaam

Ons bedrijf is zich bewust van de raliteit waarmee wij allemaal te maken hebben en voert daarom een beleid van duurzame ontwikkeling. We kopen zoveel mogelijk grondstoffen in bij Franse leveranciers en beperken zo het transport en de ecologische voetafdruk van onze producten. Tegelijkertijd stimuleren we de lokale economie en arbeidsmarkt. 

Natuur

We zijn fervente voorstanders van natuurlijke producten. Daarom bevatten onze producten geen schadelijke bestanddelen zoals parabenen, fenoxyethanol, syntetische kleurstoffen, enz. Al onze biologische producten zijn gecertificeerd door een erkende organisatie en dragen de labels Agriculture Biologique, Cosmébo of Ecocert.
Zij zijn het bewijs dat propolia zijn activiteiten wil ontwikkelen ter bevordering van en gezonde, duurzame landbouw. 


Weergave:
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Groothandel

Wij doen ook aan groothandels of B2B verkopen. Om onze groothandelsprijzen te zien moet u een profiel hebben op onze website. Stuur ons een e-mail naar info@alavijo.be met je aanvraag.
Dan maken wij uw profiel aan en sturen u een login door per e-mail.

Over ons

Alavijo is Litouws voor Aloë vera en dat was onze eerste aanraking met de kracht van de natuur. Van hieruit hebben we een zoektocht gedaan naar verschillende natuurproducten en deze website is daar het resultaat van. Kwaliteit en variëteit zijn 2 zeer belangrijke doelstellingen voor ons. Zo kan je op onze website etherische olie , geurolie, badkamerproducten, kaarsen, luchtbevochtigers, edelstenen, juwelen, ... terugvinden. Onze producten zijn zowel per stuk als in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zoek je favoriete product(en) en hun aanbieding.

Contact

Alavijo 

1820 Steenokkerzeel
België

BE0647 890 219

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies