" />
Huidverzorging /

Parfums

Gelijkwaardige parfums voor mannen en vrouwen. 
Parfums van hoge kwaliteit, intensiteit en duurzaamheid.

Wij hebben een brede en exclusieve collectie imitatieparfums, met de beste selectie van nationale en internationale essences.

In onze selectie van gelijkwaardige parfums nemen wij alleen essences op van de hoogste kwaliteit, die uitvoerig zijn beproefd en getest.

We hebben referenties van dames-, heren- en kinderparfums. Wij hebben ook onze eigen exclusieve parfums met amber en oriëntaalse noten, gemaakt voor de meest veeleisende klanten.

Mogelijkheid tot aankoop in 1.000 ml en 500 ml formaten in PET-flessen van hoge kwaliteit. Deze flessen hebben een beschermende gerookte coating die oxidatie door zonlicht of omgevingslicht voorkomt en een ideale afdichting om eventueel morsen tijdens transport en verzending te voorkomen.


Weergave:
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Groothandel

Wij doen ook aan groothandels of B2B verkopen. Om onze groothandelsprijzen te zien moet u een profiel hebben op onze website. Stuur ons een e-mail naar info@alavijo.be met je aanvraag.
Dan maken wij uw profiel aan en sturen u een login door per e-mail.

Over ons

Alavijo is Litouws voor Aloë vera en dat was onze eerste aanraking met de kracht van de natuur. Van hieruit hebben we een zoektocht gedaan naar verschillende natuurproducten en deze website is daar het resultaat van. Kwaliteit en variëteit zijn 2 zeer belangrijke doelstellingen voor ons. Zo kan je op onze website etherische olie , geurolie, badkamerproducten, kaarsen, luchtbevochtigers, edelstenen, juwelen, ... terugvinden. Onze producten zijn zowel per stuk als in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zoek je favoriete product(en) en hun aanbieding.

Contact

Alavijo 

1820 Steenokkerzeel
België

BE0647 890 219

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies