" />
Edelstenen /

Himalaya zout lampen

Deze Himalayan Crystal Zoutlampen worden verondersteld om negatief geladen ionen in de lucht te creëren. Dit is een goede zaak, omdat de hedendaagse vervuiling en elektrische apparatuur positieve ionen in de lucht creëren die potentieel schadelijk zijn voor ons en de luchtkwaliteit in de getroffen gebieden verslechteren.
Door het gebruik van een zoutlamp  vervang je de negatief geladen ionen in de lucht die ons helpen om de vermeende fysieke en mentale schade die de 'elektrische smog' veroorzaakt te voorkomen.

Elke Zoutlamp wordt geleverd met fitting, lamp & stekker. In plaats van ze op maat te verkopen, verkopen we ze bij benadering op gewicht. Items zijn gemarkeerd met maten om een ruw idee te geven van de grootte alleen, elke lamp is volledig uniek.

 


Weergave:
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Groothandel

Wij doen ook aan groothandels of B2B verkopen. Om onze groothandelsprijzen te zien moet u een profiel hebben op onze website. Stuur ons een e-mail naar info@alavijo.be met je aanvraag.
Dan maken wij uw profiel aan en sturen u een login door per e-mail.

Over ons

Alavijo is Litouws voor Aloë vera en dat was onze eerste aanraking met de kracht van de natuur. Van hieruit hebben we een zoektocht gedaan naar verschillende natuurproducten en deze website is daar het resultaat van. Kwaliteit en variëteit zijn 2 zeer belangrijke doelstellingen voor ons. Zo kan je op onze website etherische olie , geurolie, badkamerproducten, kaarsen, luchtbevochtigers, edelstenen, juwelen, ... terugvinden. Onze producten zijn zowel per stuk als in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zoek je favoriete product(en) en hun aanbieding.

Contact

Alavijo 

1820 Steenokkerzeel
België

BE0647 890 219

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies