" />
Uw partner in Natuur- en Geur producten.
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Edelstenen /

Gezichtsrol

De Edelsteen Gezichtsrol is de perfecte aanvulling op uw huidverzorging. Edelsteen gezichtsrollers kunnen geweldige hulpmiddelen zijn om de spanning te verlichten, de bloedsomloop te verhogen en wallen te minimaliseren. De dubbelzijdige roller kan worden gebruikt om de microcirculatie te verhogen en tegelijkertijd wallen te verminderen en de huidelasticiteit te verbeteren.

Hoe te gebruiken: Rol naar de wangen toe vanaf de kin, of vanaf het midden naar buiten op het voorhoofd, u kunt de kleine roller gebruiken voor uw ogen. Als u meer waarde aan dit product wilt toevoegen, kunt u ze koppelen aan kleien gezichtsmaskers of Konjac Sponsen.

De Edelsteen Gezichtsrol is gemaakt van jade, kwarts, sodaliet of amethist voor positieve energie.  Elke Edelsteen Gezichtsrol wordt geleverd met een 100% katoenen zakje. Deze zijn een essentieel geschenkartikel.


Weergave:
 


Bezig met laden...
45,79 excl. btw
55,41 incl. btw
34,50 excl. btw
41,75 incl. btw
34,50 excl. btw
41,75 incl. btw
34,50 excl. btw
41,75 incl. btw
34,50 excl. btw
41,75 incl. btw
34,50 excl. btw
41,75 incl. btw

Over ons

Alavijo is een bedrijf dat zich specialiseerd in natuurlijke producten. Wij bieden u Aloë vera producten, Etherische olie, Geurolie, basisolie, luchtbevochtigers, aromaverdampers, ...

Beoordeling

Graag weten we wat u vindt van onze site en onze producten. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.