Shiva Lingam Stenen

De Shiva Lingam-steen is een heilige steen van zowel de oude als de moderne wereld. Ze worden gevonden in de Narmada rivier in Onkar Mandhata, een van de zeven heilige plaatsen van India.

Deze stenen zijn gemaakt van cryptokristallijn kwarts en volgens de legende zijn ze ontstaan toen een meteoriet enkele miljoenen jaren geleden op aarde viel. De natuurlijke beweging van de rivier wordt verondersteld te helpen om het ei of de ovale vorm van de stenen te creëren. Ze worden slechts op één dag per jaar verzameld en met de hand gepolijst om ze een glad en glanzend oppervlak te geven. Van de Lingam-stenen wordt gezegd dat ze een van de hoogste frequentietrillingen van alle stenen op aarde hebben. Ze stralen een vibratie uit die je heilige ruimte zal zuiveren.

De vorm van de steen staat voor mannelijke energie (kennis) en de markeringen, die van steen tot steen sterk verschillen, staan voor vrouwelijke energie (Wijsheid). De Shiva Lingam vertegenwoordigt ook harmonie en evenwicht en vergemakkelijkt de vereniging van tegengestelden, zoals mannelijk en vrouwelijk of lichaam en ziel. Het is uitstekend geschikt voor seksuele genezing. Een duizendjarige traditie zegt dat deze stenen de mannelijke seksuele kracht en het uithoudingsvermogen op onvoorstelbare wijze kunnen vergroten, dus gebruik ze op verantwoorde wijze.  

Ze worden verkocht in een mooi katoenen zakje in sets van één, twee of drie stenen. Elke Shiva Lingam steen is volledig uniek; omdat het een natuurproduct is, kan de kleur, vorm en grootte van de steen licht verschillen.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
1" Lingam (3 stenen)
1" Lingam (3 stenen)
(0)
€ 15,65 excl. btw
€ 18,94 incl. btw
Prijs per stuk
2" Lingam (2 stenen)
2" Lingam (2 stenen)
(0)
€ 11,48 excl. btw
€ 13,89 incl. btw
Prijs per stuk
3" Lingam (1 steen)
3" Lingam (1 steen)
(0)
€ 15,37 excl. btw
€ 18,60 incl. btw
Prijs per stuk

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via +32 496 98 88 22
Mail ons via info@alavijo.be