" />
Edelstenen /

Calciet Geodes

Deze Calcite Geodes maken een uniek cadeau-idee. Een prachtige Geode gevuld met Calciet en Kwarts kristallen uit Marokko, rechtstreeks van moeder aarde. Geodes produceren een prachtig uiterlijk als ze opengebarsten zijn. Het openen is eenvoudig, ze zijn holler dan andere geodes en breken daarom makkelijker open. Ze hebben ook de neiging om meer kristallen te produceren

Een geode is een ronde rots die een holle holte met kristallen bevat. Rotsen die volledig gevuld zijn met klein compact kristal. Calciet is een carbonaatmineraal en de meest stabiele polymeer van calciumcarbonaat. Men denkt dat calciet het denken versterkt, het geheugen en de intellectuele capaciteit verbetert; de mentale groei en ontwikkeling bevordert.


Weergave:
 


Bezig met laden...
€ 24,50 excl. btw
€ 29,65 incl. btw
€ 84,50 excl. btw
€ 102,25 incl. btw
€ 9,00 excl. btw
€ 10,89 incl. btw
€ 21,00 excl. btw
€ 25,41 incl. btw
€ 52,50 excl. btw
€ 63,53 incl. btw
In de winkelwagen

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Groothandel

Wij doen ook aan groothandels of B2B verkopen. Om onze groothandelsprijzen te zien moet u een profiel hebben op onze website. Stuur ons een e-mail naar info@alavijo.be met je aanvraag.
Dan maken wij uw profiel aan en sturen u een login door per e-mail.

Over ons

Alavijo is Litouws voor Aloë vera en dat was onze eerste aanraking met de kracht van de natuur. Van hieruit hebben we een zoektocht gedaan naar verschillende natuurproducten en deze website is daar het resultaat van. Kwaliteit en variëteit zijn 2 zeer belangrijke doelstellingen voor ons. Zo kan je op onze website etherische olie , geurolie, badkamerproducten, kaarsen, luchtbevochtigers, edelstenen, juwelen, ... terugvinden. Onze producten zijn zowel per stuk als in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zoek je favoriete product(en) en hun aanbieding.

Contact

Alavijo 

1820 Steenokkerzeel
België

BE0647 890 219

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies