" />
Badkamer / Bruisballen /

Bad Figuren

De Bad figuren zullen helpen om een unieke romantische sfeer te creëren. Als u moe bent van de stadsdrukte, de stress op het werk en de dagelijkse problemen, neem dan een prachtige bad schelp of zeester en dompel uzelf onder in de wereld van harmonie en comfort. Het is geen wonder dat de uitdrukking "Laat de hele wereld wachten" al een klassieker is geworden. Uw tijd is alleen voor u bestemd!

Deze bad figuren zijn ideaal om zelf te gebruiken, maar ook om cadeau te geven.


Weergave:
 


Bezig met laden...
€ 6,96 excl. btw
€ 8,42 incl. btw
€ 6,96 excl. btw
€ 8,42 incl. btw
€ 6,96 excl. btw
€ 8,42 incl. btw
€ 6,96 excl. btw
€ 8,42 incl. btw
€ 6,96 excl. btw
€ 8,42 incl. btw
€ 6,96 excl. btw
€ 8,42 incl. btw

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Groothandel

Wij doen ook aan groothandels of B2B verkopen. Om onze groothandelsprijzen te zien moet u een profiel hebben op onze website. Stuur ons een e-mail naar info@alavijo.be met je aanvraag.
Dan maken wij uw profiel aan en sturen u een login door per e-mail.

Over ons

Alavijo is Litouws voor Aloë vera en dat was onze eerste aanraking met de kracht van de natuur. Van hieruit hebben we een zoektocht gedaan naar verschillende natuurproducten en deze website is daar het resultaat van. Kwaliteit en variëteit zijn 2 zeer belangrijke doelstellingen voor ons. Zo kan je op onze website etherische olie , geurolie, badkamerproducten, kaarsen, luchtbevochtigers, edelstenen, juwelen, ... terugvinden. Onze producten zijn zowel per stuk als in grote hoeveelheden te verkrijgen. Zoek je favoriete product(en) en hun aanbieding.

Contact

Alavijo 

1820 Steenokkerzeel
België

BE0647 890 219

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies