Bergland

Het merk

Ons grootste orgaan - de huid - is anderhalf tot vier millimeter dik, bijna twee vierkante meter groot en weegt een zesde van ons lichaamsgewicht. Onze "spiegel van de ziel" wordt beschouwd als een symbool van schoonheid, gezondheid en een plaats van aanraking. 

Sinds 1982 hebben wij het tot onze missie gemaakt om de best mogelijke natuurlijke verzorging voor uw huid te bieden. Onder het merk Bergland ontwikkelen en produceren wij gecertificeerde natuurlijke cosmetica, wellnessproducten en natuurlijke etherische oliën. De basis van ons assortiment wordt gevormd door beproefde klassiekers op het gebied van grondstoffen, zoals aloë vera, bijenwas of theeboomolie. In combinatie met moderne actieve ingrediënten zorgt dit voor effectieve formules voor een grote verscheidenheid aan huidbehoeften.

"Ons doel is om het beproefde opnieuw te interpreteren."

Voor onze cosmetische producten gebruiken wij hoogwaardige en geselecteerde actieve plantaardige ingrediënten, indien mogelijk van biologische teelt. Uiteraard worden er geen grondstoffen van dode dieren gebruikt en worden er geen dierproeven uitgevoerd. Bovendien worden alleen natuurlijke kleur- en geurstoffen gebruikt en geen siliconen, paraffine of andere aardolieproducten.

"De natuur creëert altijd het beste van wat mogelijk is." (Aristoteles)

Wij willen onze hoge kwaliteitsnormen door onafhankelijke testinstituten laten garanderen en vertrouwen al vele jaren op het BDIH. Het Bundesverband deutscher Industrie- und Handelsunternehmen für Arzneimittel, Reformwaren, Nahrungsergänzungsmittel und Körperpflegemittel e. V. was een van de eerste verenigingen die door bindende criteria transparantie voor de consument op het gebied van natuurlijke, plantaardige en biologische cosmetica creëerden. 

Dermatologische tests worden onder deskundig medisch toezicht uitgevoerd door onafhankelijke instituten om de huidverdraagzaamheid van een nieuwe formulering te testen.

BDIH-criteria voor "gecontroleerde natuurlijke cosmetica" in een oogopslag: 
Grondstoffen op plantaardige basis: De gebruikte grondstoffen op plantaardige basis zijn zoveel mogelijk afkomstig van biologische teelt.
Minerale grondstoffen: Het gebruik van minerale grondstoffen en grondstoffen die van natuurlijke stoffen zijn afgeleid, is op enkele uitzonderingen na toegestaan. 
Dierenwelzijn: Het gebruik van door dieren geproduceerde grondstoffen (bijv. honing, melk) is toegestaan.
Geen dierproeven - noch in productie, noch in ontwikkeling.
Niet toegelaten stoffen: Synthetische kleur- en geurstoffen, geëthoxyleerde grondstoffen, siliconen, paraffines en andere aardolieproducten.
Conservering: naast natuurlijke conserveringsmiddelen zijn ook bepaalde natuuridentieke conserveringsmiddelen toegestaan.
Radioactieve bestraling: De behandeling van grondstoffen en de eindproducten met radioactieve stralen is niet toegestaan.

De naleving van deze criteria wordt gegarandeerd door onafhankelijke testinstituten via regelmatige controles en audits.
Meer informatie over het BDIH-zegel vindt u op www.kontrollierte-naturkosmetik.de.

Duurzaamheid speelt een grote rol voor ons en we zijn altijd bezig om er nog meer voor te doen. Daarom gebruiken wij al jaren uitsluitend groene stroom. Onze grondstoffenleveranciers werken op een eerlijke en verantwoorde manier en in partnerschap met de telers en producenten in de verschillende regio's van herkomst. Waar mogelijk gebruiken wij verpakkingen met een zo hoog mogelijk recyclagegehalte.

Ontdek hoe effectief de natuur kan zijn...
Bergland


Weergave:
 


Bezig met laden...
24 uur crème
24 uur crème
(0)
50 ml
€ 15,66 excl. btw
€ 18,95 incl. btw
Prijs per stuk
Aloe Vera Gel
Aloe Vera Gel
(0)
200 ml
€ 11,94 excl. btw
€ 14,45 incl. btw
Prijs per stuk
Body lotion
Body lotion
(0)
200 ml
€ 13,18 excl. btw
€ 15,95 incl. btw
Prijs per stuk
Gezichtsolie
Gezichtsolie
(0)
20 ml
€ 11,36 excl. btw
€ 13,75 incl. btw
Prijs per stuk
Gezichtstoner
Gezichtstoner
(0)
125 ml
€ 10,70 excl. btw
€ 12,95 incl. btw
Prijs per stuk
Oogcrème
Oogcrème
(0)
13,5 ml
€ 9,63 excl. btw
€ 11,65 incl. btw
Prijs per stuk
Reinigend schuim
Reinigend schuim
(0)
100 ml
€ 12,36 excl. btw
€ 14,96 incl. btw
Prijs per stuk
Serum
Serum
(0)
30 ml
€ 14,42 excl. btw
€ 17,45 incl. btw
Prijs per stuk
Voedende douche
Voedende douche
(0)
200 ml
€ 8,22 excl. btw
€ 9,95 incl. btw
Prijs per stuk

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via +32 496 98 88 22
Mail ons via info@alavijo.be